1 вересня 2023 - особливе і як ніколи важливе! Ми розпочали новий навчальний рік із зустрічі з першокурсниками.

11

Більш детально:

Адміністрація Історичного факультету УДУ імені Михайла Драгоманова, завідувачі кафедр: Борис Гуменюк, Михайло Анатолійович Журба, Світлана Візер, Тетяна Ладиченко, Олександр Потильчак, представники НТСА ІФ УДУ імені Михайла Драгоманова, Студентський парламент Історичного факультету, студентський актив, випускники виступили з привітальним словом, побажаннями, ділилися досвідом, надихали, мотивували нашу студентську молодь.

3

4

Охопили також організаційні  моменти та правила дотримання безпеки під час повітряної тривоги.

5

6

Щоб святковий день запам'ятався ми присвятили його культурно-історичній просвітницькій діяльності. Провели для студентів 1 курсу оглядову екскурсію центром міста та відвідали Музей Історії Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7. Нікого не залишила байдужим виставка присвячена 32 річниці незалежності України, екскурсію якою провів наш випускник, активіст, а нині аспірант Микола Петриченко разом зі своїми колегами. Висловлюємо музею щиру подяку за партнерство та дружбу! Приємно було зустріти нашого випускника Романа Пісню, який привів на екскурсію вже своїх учнів! Ця зустріч наочно показала, що наші випускники працюють за фахом та виконують суспільну місію! 

7

8

9

10

 

 Ми бажаємо першокурсникам, щоб їх роки навчання стали одними з найкращий і найяскравіших у їх житті і щоб вони продовжували істфаківські традиції, тримали руку на пульсі та та привносили інновації, що викликані часом!