ДИСЦИПЛІНИ ЗА ВИБОРОМ  

   

Життя факультету  

   

Наукове товариство студентів та аспірантів  

   

Служби університету  

   

pektoralКерівництво Інституту археології НАН України в особі заступника директора, члена-кореспондента НАНУ Г.Ю.Івакіна та начальника Північної постійнодіючої експедиції І.А.Готуна надіслало листа із подякою викладачам і студентам Інституту історичної освіти за працю на археологічній ниві. 

 

Археологи відзначають, що співпраця з ІІО стала доброю традицією, а цьогорічна експедиція своїми успіхами завдячує значною мірою організаційній, науковій та виховній роботі доцента Шишкіна Р.Г та сумлінній праці волонтерів - І.Городинської, Ю.Климук, Л.Кривогуб, А.Михайленка, О.Рябошапки, Д.Шахрая, С.Швидкого, В.Фальківської, студентів-практикантів - Д.Безмилової, К.Дубенця, А.Желізної, С.Кірпи, А.Коваленка, Я.Кривобока, М.Осадчого, А.Пивовар, О.Рудюка, В.Сергієнко, Ю.Тараненко, Г.Хондожка, О.Чижова, А. Ющика, Я.Якуш.

Також кервництво Інституту археології висловлює глибоку вдячність доценту Камбаловій Я.М. за організацію поєднання наукової та педагогічної діяльності, а також за працю в цьому напрямку студентів І.Литвинчук та А.Харченко.

img880

   img881